NAJAARSPROGRAMMA 2018  IMAGINE IC


12 SEPTEMBER
EMOTIENETWERKEN: PLEK AAN DE ONDERHANDELINGSTAFEL.
Deel 1 'De erfgoedprofessional'
17:00u
Met IDFA Creatief directeur Orwa Nyrabia, Marlous Willemsen onderzoeker in EmErEd en directeur Imagine IC, onder leiding van Wim Manuhutu.
Locatie: SPUI25
Toegang tot de activiteiten van SPUI25 is gratis. Aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op je komst. Ben je verhinderd? Dan graag doorgeven via spui25@uva.nl | Meld je hier aan.

13 SEPTEMBER
OPENING TENTOONSTELLING KEMPERING
16:30u - 19:30u
Locatie: Bijlmerplein 393, Amsterdam Zuidoost
Wil je bij de opening aanwezig zijn? Meld je hier aan

15 SEPTEMBER
24H ZUIDOOST:
Imagine IC: Kempering
12:00 – 17:30, Imagine IC, Bijlmerplein 393,  15:00 Start wandeling vanaf metrostation Kraaiennest.
Wil je meewandelen? Meld je aan via info@imagineic.nl.

08 OKTOBER
ARCHIEF IN ACTIE!
i.s.m. Stadsarchief Amsterdam
Archief in Actie! verkent de verwachtingen die activisten hebben van het archief en vice versa. met Stefan Dickers (Bishopsgate Institute) en Sadiya Ahmed (Al-Khizra / Everyday Muslim).
Locatie: De Bazel (Meer info volgt)

15 NOVEMBER
EMOTIENETWERKEN: PLEK AAN DE ONDERHANDELINGSTAFEL.
Deel 2 'Het object'
Locatie: SPUI25
(Meer info volgt)


Zet deze data alvast in je agenda. Houd ook de agenda op onze website, onze social media kanalen en je mailbox in de gaten. Ook updaten we deze pagina regelmatig.


EmErEd
Het tweeluik over emotienetwerken wordt op uitnodiging van NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) georganiseerd door de onderzoekspartners in EmErEd (Emotienetwerken rond Erfgoeditems in Educatiever settings). NWO heeft in het kader van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA) bijgedragen aan EmErEd. Het onderzoek is gefinancierd binnen het themaprogramma JOIN (Jongeren in een Veerkrachtige Samenleving) in de gelijknamige NWA-Route. Het doel van het onderzoek is om emotienetwerken uit te werken voor gebruik in erfgoededucatie. De consortiumpartners zijn: Erasmus School of History, Culture and Communication (EUR); Reinwardt Academie (AHK); Imagine IC; Museum Gouda; Waag Society; Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) en Centrum Educatieve Dienstverlening (CEDGroep).foto: Daniëlle Kuijten @ Imagine IC