We hebben boeiende gasten weten te strikken voor Stadsgevoel #4 aanstaande zondag. Kom en praat mee!

Panelleden zijn Jessica de Abreu (Black Archives), Dyonna Benett (erfgoedprofessional) en Riemer Knoop (Reinwardt Academie, AHK). Politici uit de nieuwe Amsterdamse gemeenteraad (o.a. Dehlia Timman en Nenita La Rose) vertellen wat Zwart Beraad voor hen betekent. Sprekers zijn o.a. Gin Sanches, Jaap van der Aa, Hannah Belliot en Roy Hofwijks. Quinsy Gario leest een column voor.

Een van de kopstukken van Zwart Beraad, de nu in Paramaribo woonachtige Renate Hunsel, komt hiervoor speciaal over naar Nederland. Hannah Belliot heeft toegezegd te zullen komen doen wat ze zelden of nooit doet: meepraten over haar stadsdeelvoorzitterschap en de mate waarin de ambities van Zwart Beraad daarin beslag hebben gekregen.

Tentoonstelling 'Verzet in de 50-jarige Bijlmer'
De nieuwe stadsdeelvoorzitter van Zuidoost Tanja Jadnanansing opent de nieuwe tentoonstelling over ‘Verzet in de 50-jarige Bijlmer’. Imagine IC en het Tropenmuseum gingen in gesprek met activisten van toen en van nu. In een korte film delen zij met elkaar en met de kijker hun emoties en hun engagement voor de buurt. Welke tegenbewegingen zitten er in hun hoofd, hun hart en hun ziel? Is activisme een Bijlmerse gewoonte?

Praktische info:

Zondag 24 juni 2018
inloop met lunch en opening vanaf 13.30 uur.
Het gesprek begint om 14:00 uur en duurt tot 16.00 uur.
Na afloop borrel tot: 16.30 uur.
Locatie: OBA Imagine IC, Bijlmerplein 393.

Meld je aan via info@imagineic.nl en betaal wat je wilt: Imagine IC wil activiteiten goed organiseren en het voor iedereen mogelijk maken deel te kunnen nemen, daarom vraagt Imagine IC jou naast je actieve deelname ook om een financiële bijdrage. Jij bepaalt zelf hoeveel je wilt betalen. Vind je dat moeilijk? Om je een idee te geven, kosten van een evenement als dit, worden gedekt als (bovenop de geworven fondsen) iedere deelnemer tussen de €5 en €15 bijdraagt. Bij de deur kun je jouw bijdrage contant of met pin voldoen.Mail of bel ons gerust als je vragen hebt. Hopelijk tot zondag!