Rondleiding & debat
Voor MBO leerlingen geven wij rondleidingen op maat. Een educator van Imagine IC treedt op als begeleider. Na een ontvangst krijgen de leerlingen een inhoudelijke inleiding. Alle programma's koppelen wij aan de interactieve installatie In de Pocket die tot 30 juni 2017 door verschillende OBA vestigingen reist.Geschikt voor alle MBO studies.

Praktische info
Datum: van 13 oktober 2016 tot 30 juni 2017
Tijd: 60 minuten
Aantal deelnemers: maximaal 20 per groep + 1 verplichte begeleider
Kosten: rondleiding en debat - euro 3,50 per persoon (wij accepteren de MBO Card)
Reserveren: minimaal twee weken van tevoren via info@imagineic.nl. Annuleren moet drie dagen voor de reserveringsdatum. Bij no show rekenen wij Euro 50,-.

Workshop
De workshop bestaat uit diverse onderdelen. In een rondleiding dagen we leerlingen uit om na te denken over hun eigen broekzakarchief. Daarna volgt een debat waarin een educator van Imagine IC stellingen voorlegt. Uiteindelijk geeft rapper Kiddo Cee de studenten een workshop ‘spoken word’. Hij duikt met hen in hun WhatsApp archief en maakt op basis daarvan samen met hen een spoken word gedicht. Het resultaat wordt toegevoegd aan de collectie van Imagine IC.

Praktische info
Datum: van 13 oktober 2016 tot 30 juni 2017
Tijd: 120 minuten
Aantal deelnemers: maximaal 20 per groep + 1 verplichte begeleider
Kosten: Euro 300 per groep - inclusief drankje (wij accepteren de MBO Card)
Reserveren: minimaal twee weken van tevoren via info@imagineic.nl. Annuleren moet drie werkdagen voor de reserveringsdatum. Bij no show rekenen wij Euro 300,-.