Educatie bij Imagine IC staat in het teken van erfgoedtalent ontwikkelen: jongeren bewust maken van hun eigen plek in het collectief, en van het belang om die plek actief in te nemen. Veel jongeren zijn zich niet bewust van de betekenis van hun stem. En zo wordt die niet gehoord. Maar zonder hun verhaal zijn ‘we’ niet compleet. 

Imagine IC werkt zoveel mogelijk samen met het onderwijs en maatschappelijke instellingen om educatieve producten te laten aansluiten bij uw wensen. Sinds 2012 bieden wij in verschillende vormen lesprogramma's aan voor uiteenlopende doelgroepen; van vmbo-klassen en mbo-studenten tot master-studenten van bijvoorbeeld Publieksgeschiedenis aan de UvA. Onze educatieprogramma's zijn ook geschikt voor welzijnsorganisaties, jongerencentra, productiehuizen en volwasseneneducatie.

Hieronder kunt u ons educatief aanbod inzien. Voor vragen, verdere informatie en voor programma's op maat kunt u contact  opnemen via educatie@imagineic.nl of bellen met 020-4894866.

 

 
Voortgezet onderwijs MBO
   
HBO en WO Op maat

 

Ons educatief aanbod is ook te vinden in onze brochure voor het schooljaar 2018 - 2019. Wilt u de brochure ontvangen? Stuur dan een mail naar educatie@imagineic.nl met uw adresgegevens. De brochure is hier ook online in te zien.


Tot snel bij Imagine IC!


Mede mogelijk gemaakt door: